Voor het vinden van werk ben je bij Partuzo aan het juiste adres. Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie. Kandidaten zijn dan ook minstens zo belangrijk als onze opdrachtgevers. Een plaatsing is immers pas geslaagd als alle betrokken partijen tevreden zijn.

Deskundigheid

Partuzo is een gespecialiseerd uitzendbureau. Wij zijn actief op twee gebieden. In de gezondheidszorg zijn we vooral actief in verpleeg- en verzorgingshuizen, in de gehandicaptenzorg en in de thuiszorg. Buiten deze sector is Partuzo actief in de specialisatie ‘secretarieel personeel’. Dit concept van specialisaties maakt het mogelijk het maximale te bieden aan werkzoekenden. Bij Partuzo ben je altijd in gesprek met medewerkers die deskundigheid in de gezondheidszorg koppelen aan een grondige kennis van de arbeidsmarkt.

Persoonlijk

Een goede dienstverlening staat en valt met het kennen van de wensen van de klant. Persoonlijk contact staat daarom bij Partuzo centraal, zowel bij het contact met onze medewerkers als bij het contact met de opdrachtgever. Daarbij worden die contacten onderhouden door één en dezelfde persoon. Daardoor is er altijd sprake van optimalisatie van de match.

No-nonsense

De basisfilosofie van ons bedrijf is dat wij niet houden van grote verhalen. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ vind je terug in het karakter van onze organisatie. Geen wonder dat een no-nonsense benadering één van onze kernthema’s is. Misschien zijn we daarom ook zo succesvol bij organisaties in de gezondheidszorg Het betekent ook dat onze voorkeur uitgaat naar medewerkers die zich in zo’n benadering herkennen. Werken voor Partuzo betekent dat je beschikt over een flexibele instelling en vooral veel plezier zoekt in je werk.