Deskundigheid

Partuzo is een gespecialiseerd uitzendbureau. Wij zijn actief op twee gebieden. Buiten onze activiteiten op het gebied van de gezondheidszorg bemiddelen wij ook secretarieel personeel. Onze specialisten zijn meestal zelf ook werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Daardoor bent u altijd in gesprek met medewerkers die deskundigheid in uw branche koppelen aan een grondige kennis van de arbeidsmarkt.

Persoonlijk

Een goede dienstverlening staat en valt met het kennen van de wensen van de klant. Persoonlijk contact staat daarom bij Partuzo centraal. In de praktijk betekent dit dat wij u bezoeken voor een nadere kennismaking en natuurlijk om een goed beeld te krijgen van alle relevante aspecten van uw organisatie. Daarbij is de bezoekende Partuzo-medewerker bijna altijd ˇˇk de persoon die het contact onderhoudt met de (potentiŰle) kandidaten. Doordat Partuzo werkt in kleine teams, zijn de communicatielijnen kort. De door ons ontwikkelde methodes garanderen een optimale selectie. Maar Partuzo levert niet alleen maatwerk door plaatsing van de juiste kandidaten. Medewerkers van Partuzo nemen desgewenst ook deeltaken over van uw personele planning. Met name in de gezondheidszorg bieden wij onze klanten daardoor veel extra service.

No-nonsense

Partuzo is zich ervan bewust dat problemen in de personele bezetting het bedrijfsproces op velerlei manieren kunnen belemmeren. Vaak heeft het vinden van een oplossing in de zorg veel urgentie. Onze no-nonsense benadering is dan van grote waarde. Hierdoor zijn wij geregeld in staat om problemen al binnen een uur na aanvraag op te lossen. Onze inspanningen zijn altijd gericht op effectiviteit en efficiency. Wij houden niet van 'grote verhalen', maar richten ons op het zoeken van de snelste en de beste oplossing. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd, direct inzetbaar en houden van een actieve aanpak.