Voor het vinden van de juiste kandidaat moet u bij Partuzo zijn. Wij zien dienstverlening als een zeer persoonlijke zaak. Daarom is een plaatsing voor ons pas geslaagd als alle betrokken partijen tevreden zijn. Uw personele probleem wordt immers het beste opgelost met een medewerker die optimaal gemotiveerd aan haar werkzaamheden begint.

Voor alle aanvragen kunt u contact opnemen met onze vestigingen. Zo snel mogelijk zullen wij dan een bezoek bij uw organisatie komen afleggen. Bij die kennismaking formuleert onze intercedent samen met u de precieze functie-eisen, waarna wij direct aan de slag gaan. Meestal vinden wij kandidaten binnen ons eigen bestand, maar zonodig zoeken wij ook via andere bronnen zoals internet, advertenties en vacaturetekst.

Terugkerende aanvragen op korte termijn en voor korte werkperiodes kunnen telefonisch worden afgehandeld. Heeft u specifiekere vragen of wensen dan kunt u altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, op korte termijn of indien gewenst nog dezelfde dag.

Partuzo zal u voortdurend op de hoogte houden van de vorderingen van het selectie- of plaatsingsproces en zonodig een prognose geven over de te verwachten uitkomsten.